Δικαιωμένος αισθάνεται ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων για τους χειρισμούς στο θέμα του κορονοϊού

O Δήμος Αλιάρτου -Θεσπιέων, είναι “”ΚΑΘΑΡΟΣ “”, με ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΕΝΕΡΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ: ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!!

Περάσαμε δύσκολες μέρες στο Δήμο μας με τον κορονοϊό, με σκληρά περιοριστικά μέτρα, με άγχος και μεγάλη ανησυχία. Πρωτόγνωρες καταστάσεις!!!

Πήραμε σκληρά μέτρα και προσωπικά αισθάνομαι δικαιωμένος, βλέποντας πως εξελίσσεται η κατάσταση στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων και πως αλλού. Αποτελεί αυτονόητη παραδοχή πως, οποιαδήποτε μέτρα αν δεν ληφθούν στο σωστό χρόνο και δεν εφαρμοστούν με το σωστό τρόπο ,είναι άνευ ουσίας. Στο Δήμο μας έγινε ακριβώς έτσι και το αποτέλεσμα δικαιώνει τις θυσίες όλων μας.

Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι έτσι είναι το γεγονός πως δεν κρυφτήκαμε πίσω από αρμοδιότητες και βγήκαμε μπροστά,γιαυτό και καταφέραμε, όλοι μαζί, να εμπεδώσουμε σε μεγάλο βαθμό την αντίληψη της αυτοπροστασίας που  εν τέλει είναι και προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Εδώ και ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ,καθώς βγήκαμε από τα περιοριστικά μέτρα, ο Δήμος Αλιάρτου -Θεσπιέων, είναι “”ΚΑΘΑΡΟΣ “”, με ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΕΝΕΡΓΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.

Όμως Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ γύρω μας και δεν είναι δύσκολο να συμβεί το κακό.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ. Τη στιγμή που θα πιστέψουμε αυτό,είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει και το πρόβλημα,γιατί θα πάψουμε να προσέχουμε.

Ας ελπίσουμε και ας φροντίσουμε όλοι να τελειώσουμε σύντομα από αυτό. Σε κάθε περίπτωση,να μην έχουμε πισωγύρισμα. Κανένας μας δεν το επιθυμεί.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!!

Σχετικά